DISSclaimer

Επειδή το blog βρίθει απο διαβολεμένο χιούμορ που φερεται κατά κάποιων ιδεών, καταστάσεων και προσώπων , δε σημαίνει πως εναντιωνόμαστε στην Ένωση Άθεων.

Αντίθετα, συμφωνούμε και στηρίζουμε ένα μινιμουμ κοινών αθεϊστικών στόχων και  απόψεων με άθεους απο όλα τα πολιτικά, ηλικιακά και αισθητικά φάσματα, πιστεύοντας μάλιστα οτι η Ένωση Άθεων χειρίζεται αξιοπρεπέστατα την αντζέντα των στόχων της.

Από την άλλη μεριά, θεωρούμε οτι η ανταλλαγή απόψεων σε ένα φόρουμ είναι ακριβώς αυτό: ανταλλαγή απόψεων και όχι πολιτική δράση ή προπαγάνδα. To blog μας είναι μια κάλιστα εννοούμενη κριτική ματιά του φόρουμ της ομάδας atheia.gr και κατεπέκταση του αθεϊσμού, και των ιδεολογικών τάσεων σε αυτόν.

Και, μιας μιας που κάποιοι απο μας δεν έχουμε το δικαίωμα να γράφουμε στο φόρουμ πλέον, ή/και μας αποστερήθηκε και η δυνατότητα της απάντησης στην τελευταία λογοκρίσία που υποστήκαμε, έτσι προέκυψε:  δεν προσκυνάμε την αυθεντία που προπαγανδίζετε ούτε και ποτέ προσκυνήσαμε αυθεντίες και τελικά κάνουμε γούστο με όλο αυτό το θέατρο internetικού παραλόγου και σας πατάμε εμβόλιο αντι-αισθητικής,  αντι-λογοκρισίας και ανέητης  αντι-προπαγάνδας.

No hostages taken

Σχολιάστε